Aandacht voor je energetisch lichaam

Aandacht voor je energetisch lichaam

Kom weer in balans met een consult bij Pieter Kreft

Oververmoeidheid, hoofdpijn en slapeloosheid zijn aanwijzingen dat je energie niet in balans is. In ons fysieke lichaam lopen allerlei energiebanen, meridianen genoemd, waarlangs vitale energie loopt. Goede doorstroming van deze energie is cruciaal voor ons welbevinden. Een disbalans in dit stelsel van energiebanen uit zich vaak in gezondheidsklachten.


De therapie in mijn praktijk is erop gericht om energetische blokkades door magnetiseren op te heffen en je zelfgenezend vermogen te stimuleren. Hierdoor gaat de energie weer stromen en krijgt je lichaam de kans zichzelf te herstellen.

NEEM CONTACT OP

Energetisch lichaam & aura

Naast het fysieke lichaam heeft ieder mens ook een energetisch lichaam. Een belangrijk onderdeel daarvan is de aura: de fijnstoffelijke energie die het fysieke lichaam omgeeft. De aura kan veel informatie geven over hoe het met je gesteld is op verschillende gebieden:

  • lichamelijk
  • mentaal
  • energetisch
  • spiritueel
  • emotioneel

Chakra’s & persoonlijke groei

Chakra’s zijn energiecentra die de balans in het energetisch lichaam reguleren. Als de chakra’s niet goed op elkaar zijn afgestemd, kan dat leiden tot een disbalans in de energie. Magnetiseren kan als gevolg hebben dat jouw chakra’s zich zodanig harmoniseren dat je persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling zich enorm versnellen.

 

Ben je benieuwd naar wat ik als magnetiseur of mental coach voor je kan betekenen?