Mental coaching en energetische schoonmaak Amsterdam

Energetische disbalans? Hervind het geluk

Wat kan magnetiseren voor je doen?

Een behandeling met handoplegging (magnetiseren) stimuleert je zelfgenezend vermogen en brengt je energie weer in balans. Vaak verminderen klachten zelfs al na één behandeling. Bovendien:

  • Weet je weer wie je bent en wat je kunt
  • Kom je weer in contact met je innerlijke kracht
  • Realiseer je je de macht van je eigen geest
  • Ervaar je steun bij het realiseren van je doelen
MAAK EEN AFSPRAAK

Grote energetische schoonmaak

Je zult merken dat een energetische behandeling een grote schoonmaak is van je energetische lichaam. Door het openen, activeren en harmoniseren van onder andere je chakra’s ga je opgeruimder door het leven. Je leert weer van jezelf te houden en voor jezelf te kiezen, zonder anderen te kort te doen. Zo schep je meer ruimte, meer licht, meer inzicht en bewustwording. Dat leidt weer tot een positiever gevoel over jezelf en je omgeving.

Intakegesprek mental coaching

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk profijt hebt van de behandelingen, beginnen we je eerste behandeling met een intakegesprek. Hierin maken we kennis met elkaar en bespreken we uiteraard ook de aanleiding voor het consult. Wat zijn de klachten? Waar is de energie verstoord en zijn er blokkades?

 

Nieuwsgierig naar een energetische behandeling of mental coaching?

Healing op afstand

Als je niet in staat bent mijn praktijk aan de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam te bereiken, kun je ook kiezen voor een healing op afstand. De fysieke afstand speelt geen rol, want op energetisch niveau zijn we allemaal verbonden. Met de juiste intentie weet de helende energie precies de juiste persoon op het juiste moment te bereiken. Het effect is precies wat diegene op dat moment nodig heeft.

Zo werkt een afstandsbehandeling

Voor de behandeling op afstand plannen we eerst een datum en tijd. Zorg dat je je kunt ontspannen op een plek in huis waar je niet wordt gestoord. Zo kun je bewust voelen wat je tijdens de healing op afstand ervaart. Probeer niet te focussen op het resultaat, maar stel je gewoon open voor wat er gebeurt, het komt je altijd ten goede. Ontspannen en loslaten is daarom het beste.

Daags na de behandeling is er contact. Ik vraag je of er dingen zijn opgevallen en hoe je de behandeling hebt ervaren. Praten over de behandeling helpt bij de bewustwording van het behandelproces en het effect ervan.

Foto voor afstandshealing

Bij behandeling op afstand maak ik gebruik van gerichte focus en visualisatie om helende energie naar de cliënt over te brengen. Deze energie brengt verlichting of genezing waar dat het meest nodig is. Het enige wat ik hiervoor nodig heb, is een foto van de te behandelen cliënt

Huis energetisch reinigen

Soms is het een goed idee om je nieuwe of huidige woning energetisch te laten reinigen. De energieën van oude bewoners en traumatische gebeurtenissen uit het verleden kunnen je woongenot danig in de weg zitten. Het energetisch reinigen van een huis doe ik ter plaatse. Kosten hiervan zijn op aanvraag, eerst zal ik op de locatie inventariseren wat zich voor reiniging aandient.